Flott oppstartsuke!

Flott oppstartsuke!

Da er vi ENDELIG skikkelig i gang på Tryggheim Forus VGS! En god gjeng med spente elever møtte opp på mandag, og fikk bli litt kjent med både hverandre, ansatte og skolebygget.

For at vi skulle bli mer enn bare «litt kjent», reiste vi alt på tirsdag på bli-kjent-tur til Utsyn Misjonssenter på Finnøy. Her hadde vi ulike aktiviteter, spill, tur, foredraget «Fiasko er suksessens mor» ved den lokale humoristen Leif Arild Steen, og kveldssamling med andakt og sang. I tillegg fikk vi fantastisk god mat, noe alle virket til å sette stor pris på:)

Vi ble på Utsyn til onsdag, før det igjen var skole på torsdag og fredag. På enhver skole er det mye som skal på plass i løpet av oppstarten med både bøker, PC, brukere, informasjon osv. I tillegg har vi en hel del som må på plass i TIP-verkstedet, der det fremdeles blir levert både maskiner og utstyr. Elevene får være med på mottak og oppsett av dette, slik at de blir kjent med utstyret, dets egenskaper og plassering, helt fra begynnelsen av!

Vi har også fått flere søkere i løpet av denne første uken, slik at vi avslutter uken med flere elever enn da vi startet. Dette setter vi stor pris på, og vi ser frem til det spennende skoleåret som ligger foran oss!

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©