Finfin juleavslutning på TF VGS!

Finfin juleavslutning på TF VGS!

Siste skoledag før jul, fredag 20. desember, ble en eneste stor juleavslutning fra start til slutt! Vi begynte med å pynte klasserommet til julelunsjen vi skulle ha senere på dagen, før det filmen «Home Alone» ble vist i fellesrommet. Elevene så film, og de ansatte laget til heftig julelunsj med et koldtbord bestående av kylling, kjøttboller, bacon, pølser, eggerøre, salater, julepålegg, focacciabrød +++

Etter skolesamling, som denne dagen ble holdt av elever fra Fjellheim Bibelskole, var det tid for julelunsjen. God mat, god tid, god drøs, god stemning og mye latter var sentrale ingredienser i måltidet! Lærer Trond avsluttet det hele med sin «Takk-for-maten-tale», som gikk over i et utvalg meget morsomme selskapsleker sterkt inspirert av denne videoen!

Skoledagen, som egentlig skulle slutte klokken 13.00, måtte strekkes litt for at vi skulle få tid til alt som sto på programmet, men det virket som om alle var godt fornøyde med det:)

Vi ønsker alle en god jul og et godt nytt år!

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©