Starter opp med påbygg!

Starter opp med påbygg!

Fra høsten 2020 starter Tryggheim Forus VGS for første gang opp VG3 påbygg! Påbygg er for alle dere som er ferdige med to år på yrkesfag, men som i tillegg ønsker å få generell studiekompetanse.

Dersom du egentlig ville ut i lære, men ikke har fått læreplass til høsten, kan det være veldig lurt å heller ta påbygg dette året, og så prøve å komme ut i lære neste høst heller!

En fordel med å ta påbygg på en liten skole som Tryggheim Forus VGS, er at elevene får tett og god oppfølging fra lærerne. Elevene blir også godt kjent med hverandre, og kan danne vennskap for livet!

Vi har hatt godkjenning for påbygg siden oppstarten, men valgte å starte opp med kun VG1 elever inneværende skoleår. Når flere av våre elever fortsetter på VG2 hos oss til høsten, ble det naturlig å også tilby VG3 påbygg. Disse klassene kan ha endel undervisning sammen, blant annet i norsk og programfag, og vi ser frem til å bli et større miljø på skolen, uttaler avdelingsleder for VGS, Håvard Østhus.

Østhus kan videre informere om at skolen har ventelister på VG1 TIP, men at det fremdeles er ledige plasser på VG1 og VG2 studie, og altså på VG3 påbygg. Alle linjer kan søkes på ved å trykke på «Søk påbygg nå».

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2020©