Informasjon om skolestart og bli-kjent tur!

Informasjon om skolestart og bli-kjent tur!

Det er snart skolestart etter sommerferien, og vi vil informere litt om hva som skjer på Tryggheim Forus VGS de første dagene! Vi som arbeider på skolen gleder oss til å treffe dere elever, både nye og gamle, og vi har stor tro på at dette blir et fantastisk skoleår!

Første skoledag starter opp mandag 17. august klokka 09.00! Vi begynner da med en informasjonssamling for alle elever, i fellesrommet oppe. Så går vi etterhvert til de ulike klassene våre, og har en mer «normal skoledag» til kl. 13.50 (påbygg og VG2 studie) og 14.45 (VG1 TIP og VG1 Studie).

På tirsdag starter alle opp på skolen til normal tid, klokken 08.00. Vi er på skolen til kl. 12.00. Da kommer bussen og kjører oss til Utsyn Misjonssenter, hvor vi skal på bli-kjent tur fra tirsdag til onsdag! Dette var en veldig bra tur i fjor, og vi tror absolutt det blir det i år også! Elevene må ha med:

  • Sengetøy/sovepose
  • Toalettsaker
  • Nødvendige klær (vi kommer trolig til å være utendørs noe av tiden)

Mer informasjon om turen, som avsluttes på Tryggheim Forus kl. 14.00 på onsdagen, finner du i DETTE informasjonsskrivet.

Ellers kan det jo være nyttig å se litt på skoleruten vår for dette året. Den finner dere HER!

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2020©