Ny avdelingsleder på VGS

Ny avdelingsleder på VGS

Foto: Privat

STORE NYHETER! Fra høsten 2021 får Tryggheim Forus VGS ny avdelingsleder. Hildegunn Hernes har takket ja til stillingen hos oss.

Hildegunn har fått et par spørsmål fra oss.

Hvem er du?
Jeg er 42 år, bor nå i Oslo og er oppvokst på østlandet. Nesten hele slekta mi og familien bor derimot i Rogaland, så jeg har en sterk tilknytning til landsdelen. De 15 siste årene har jeg jobbet på den videregående skolen i Oslo fengsel (Grønland voksenopplæringssenter). Dette er en skole der fokuset er å få elevene til å fullføre og bestå et videregående opplæringsløp som de ofte tidligere har droppet ut i fra, eventuelt hjelpe dem med å gjøre et omvalg og starte på nytt. Jeg har vært lærer der i noen år før jeg ble undervisningsinspektør, som jeg har vært de siste årene.

Hva gleder du deg til i den nye jobben?
Etter mange år «bak murene» ser jeg nå frem til å jobbe utenfor murene. Jeg gleder meg også til å være sammen med ungdom og bli kjent med nye og engasjerte lærere. Jeg syns skolen er en av de viktigste samfunnsinstitusjonene vi har, så når jeg så meg om etter ny jobb, var det skolen jeg forstatt ville jobbe i. Det blir spennende og nytt å jobbe på en kristen privatskole, så det gleder jeg meg til, og jeg håper jeg kan få gjøre en god jobb på Tryggheim Forus.

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©