Høstfest og foreldremøter

Høstfest og foreldremøter

Skoleåret er godt i gang og 20. oktober var det klart for høstfest og foreldremøter på Tryggheim Forus VGS. For skolen sin del er slike treffpunkter viktige slik at for at vi kan bli kjent med foreldre og foresatte. Det er alltid kjekt å treffe foreldrene til elevene som går hos oss.

Ved inngangen ble alle foreldre møtt av to elever som har ansvar for skolens misjonsprosjekt i år. De benyttet muligheten til å selge lodd og på den måten samle inn penger til årets misjonsprosjekt i Etiopia. Allerede førstkommende lørdag setter disse to seg på flyet sørover til Etiopia for å se arbeidet skolen er med å støtter på nært hold. 

Rektor Leif Kåre Kolnes ønsket velkommen før alle lærerne presenterte seg selv. Videre ble det orientert litt om status for nytt bygg og nye linjer. Kristian Lid hadde også en spennende og lærerik andakt for forsamlingen og med utgangspunkt i fortellingen om David og Goliat. 

Kakebordet var nok for mange et av kveldens høydepunkter. Her var det noe for enhver smak som kunne nytes i godt lag rundt bordene. Kvelden ble avsluttet med klassevise foreldremøter. 

Takk til alle som kom og gjorde kvelden til en fin kveld. Vi håper både elever og foresatte koste seg. Staben på Tryggheim Forus VGS setter stor pris på møtepunkter som dette og vi var alle enige om at det hadde vært en hyggelig kveld.

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©