Salg, service og reiseliv

Er utdanningen for deg som har lyst til å jobbe innen økonomi, kommunikasjon, hotellnæringen, turisme, salg og andre servicefunksjoner. Kanskje retningen for deg som ønsker å starte opp en virksomhet selv?

Teori og praksis vil være sentralt. Du vil kunne lære via ungdomsbedrift, ekskursjoner, eksterne forelesere, dager i praksis, turer i inn- og utland og selvfølgelig i klasserommet.

For noen vil en læreplass være ønskelig etter VG2. For andre vil påbygg og studiekompetanse være på ønskelisten. Det valget kan du imidlertid utsette til senere.

Hos oss vil du møte et relativt lite miljø hvor du kan lære mye. Hvis du ønsker så. Du vil neppe sitte med dine spørsmål lenge før læreren er tilgjengelig. Vi vil vise deg hva du skal lære og vi vil bruke ulike «verktøy» for at du skal få alt med deg. Likevel, du må være innstilt på å gjøre arbeidet.

Tryggheim Forus er en friskole. Hos oss får du opplæring som i offentlig skole, men du får noe i tillegg. Skolens ansatte er kristne og du vil få fag, problemstillingene belyst utfra et kristent ståsted. Du eksisterer ikke uten plan. Det er oppgaver for deg der fremme.

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2020©