Aldri for gammel for SFO!

Aldri for gammel for SFO!

Endelig er det nye skoleåret i gang igjen. På Tryggheim Forus har vi en SFO-ordning en gang i måneden der elevene får tilbud om å delta på et sosialt arrangement etter skoletid. I oktober var vi å besøkte Haven Esportsenter og fikk prøve oss på blant annet playstationspill med VR-briller. Vi hadde også en turnering der vi spilte klassevis mot hverandre i ulike spill.

Denne uken ble nesten 20 elever igjen for å bli med på volleyball og pizza. Mange av elevene hadde allerede hatt gym og var klar til kamp straks timen deres var ferdig. Det skal heller ikke stå på matlysten i etterkant da samtlige spiste nesten en halv pizza hver.


Vegard Eggebø som er nytilsatt på skolen i år har fått hovedansvaret for dette tilbudet. ‘’Det er viktig for elevene at de både treffer andre elever, men også oss lærere i en setting som ikke inneholder fag, prøver og lignende. Det er jo ikke sånn at vi ikke liker å ha det gøy selv om vi er lærere’’, humrer Vegard.

I desember blir det pepperkakehuspynting, men hva aktivitetene blir etter jul skal elevene selv får være med på å bestemme. Her er det bare kreativiteten som setter grenser. Innenfor rimelighetens rammer vel og merke…

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©