Hvilke linjer har dere?

På Tryggheim Forus vgs. har vi utdanningsprogrammene Idrettsfag, Studiespesialisering, Teknologi og Industrifag, Salg, service og reiseliv og Påbygg.

Når er søknadsfristen?

Vi har samme søknadsfrister som alle videregående skoler. Søknadsfristen for ordinært opptak er 1. mars. For søknader som gjelder spesiell vurdering er 1. februar søknadsfrist. Vi tar inn elever fortløpende etter fristen. Det betyr at fra oss vil du få svar mye tidligere enn fra de offentlige skolene.

Når starter skoledagen hos dere?

Hos oss starter 1. time kl. 08.15. De fleste dager slutter mellom kl. 15.00 og 15.40.

Hva kan jeg bli hvis jeg går på TIF?

Velger du TIF så har du utrolig mange muligheter. Vi anbefaler også å ta en titt på denne siden: https://velgteknologi.no/jobbmuligheter. Der finner man god informasjon om mulige yrker. Her finnes også mer informasjon om hvorfor TIF er et bra valg: https://velgteknologi.no/

Må jeg være kristen for å gå på Tryggheim Forus?

Nei, du trenger ikke være kristen for å gå på Tryggheim Forus vgs. Det at vi er en kristen friskole betyr at alle som jobber her er kristne, vi har en kort andakt i forbindelse med lunsj og vi har et eget kristendomsfag. Vi tar selvfølgelig imot alle elever, uansett tro eller livssyn.

Hvor mye koster det å gå på Tryggheim Forus VGS?

Skolepengene hos oss er 1600,- pr måned. Det betales skolepenger i 10 mnd pr år, fra september til juni. Skolepengene inkluderer lærebøker og ev. skoleturer. Det er ingen betaling i juli og august. Det gis søskenmoderasjon på 30%. Dette gjelder også ved søsken på barne- og ungdomsskolen (fra 5. til 10. trinn).

Kan jeg få stipend og lån som elev ved Tryggheim Forus VGS?

Som elev ved Tryggheim Forus vgs. har du rett til å søke om stipend og lån på samme måte som du ville hatt som elev i offentlig skole. Du finner mer informasjon på nettsidene til Lånekassen.

Kan jeg søke etter 1. mars?

Ja, hos oss kan du søke også etter 1. mars. Da må du bruke søknadsskjema som finnes på skolens hjemmeside. Du søker da direkte til skolen.