Høstfest og foreldremøter 2023

Høstfest og foreldremøter 2023

Onsdag i forrige uke inviterte vi til høstfest og foreldremøter på Tryggheim Forus vgs. Det var spesielt hyggelig å treffe foreldre og foresatte til alle våre nye VG1 elever. Det ble også gode gjensyn med foreldre og foresatte vi har hilst på tidligere år. Etter en seanse der vi presenterte lærerne som jobber ved skolen og gikk igjennom nødvendig og skolerelatert informasjon, inviterte vi til et festpyntet kakebord og prat rundt bordene. Det var god stemning og livlig prat før vi delte oss klassevis og avholdt foreldremøter. 

Ungdommen fikk teste konkurranseinstinktet og trent de sosiale musklene, før kvelden var over.

Vi tror dette var startskuddet for god kontakt med hjemmet, foreldre og foresatte, og et av flere møtepunkter gjennom året. Vi gleder oss over at skoleåret 2023/24 er godt i gang!

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©