10. klasse på besøk!

10. klasse på besøk!

Tirsdag 3. desember fikk vi besøk av 10. klasse fra vår egen Tryggheim Forus Ungdomsskole, slik at de kunne få et innblikk i hvordan vi har det her på VGS! Det er kanskje ikke et 100% realistisk innblikk når vi serverer pizza og brus i lunsjen, men det faglige innholdet gir absolutt et inntrykk av hva vi fyller dagene med her hos oss!

Elevene ble delt i to grupper før lunsj, der den ene gruppen var med på et opplegg med Studieklassen, og den andre gruppen ble med TIP-klassen. Studieopplegget handlet om en naturfagtime der det ble laget (og ikke minst testet) knallgass, før de hadde en språktime med en variant av spillet «Kokkelimonke».

Elevene som var med TIP-klassen fikk prøve seg på å produsere hver sin brusopptrekker, der en avsaget mutter sto for selve opptrekksfunksjonen. Her fikk de prøvd både dreiing, boring og saging, før opptrekkeren ble testet på hver sin glassflaske Eplemost:)

Deretter var det tid for felles skolesamling med andakt, før den nevnte lunsjen bestående av pizza og brus.

Etter lunsj byttet gruppene klasse, slik at alle fikk prøvd seg på alt. Vi hadde også noen friminutt der bordtennisbord, fotballbord, bottle-flip og IQ-oppgaver var sentrale elementer!

Takk for et veldig kjekt besøk, og lykke til med valg av videregående skole! Dere er selvsagt hjertelig velkomne hos oss:)

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©