Teknologi og industrifag

For deg som liker å være i bevegelse, er praktisk anlagt og har interesse for teknologi og «duppeditter». VG1 kurset er ment å gi deg et innblikk i hvilke muligheter som ligger i de nærmere 100 ulike yrkene som retningen er ment å kvalifisere for, både på land og offshore.

Usikker på hva? Det skjønner vi godt. Gjennom teori, praksis, bedriftsbesøk, ekskursjoner og besøk vil vi forsøke å belyse dette for deg slik at du er i stand til å finne utav hvor du vil. Vi er en ny skole og det betyr at vi vil stille med nytt utstyr og nye maskiner.

Les mer om Teknologi og Industrifag på vilbli.no.

På VG2 tilbyr vi Industriteknologi. Dette studiet gir deg utallige muligheter for jobb-fremtiden! Se mer på vilbli.no.

For de fleste vil en læreplass være ønskelig etter VG2. For noen vil påbygg og studiekompetanse være på ønskelisten. Det valget kan du imidlertid utsette til senere.

Tryggheim Forus vgs har intensjonsavtaler med næringslivet om praksis- og lærlingeplasser. Det er å håpe at du får muligheter til å presentere deg hos disse i løpet av de kommende skoleår.

Hos oss vil du møte et relativt lite miljø hvor du kan lære mye. Du vil neppe sitte med dine spørsmål lenge før læreren er tilgjengelig. Vi vil vise deg hva du skal lære og vi vil bruke ulike «verktøy» for at du skal få alt med deg. Du må likevel være innstilt på å gjøre arbeidet selv.

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©